Diensten

Heeft u plannen om uw keuken, badkamer of toilet aan te passen, of heeft u net een nieuw huis gekocht waar nog voorzieningen in moeten komen, maar u bent er nog niet precies uit wat u wilt of weet niet wat de mogelijkheden zijn? HS Montage kan u helpen met een advies op maat.

 

Wij geven advies over:

  • Verbouwen
  • Inmeten nieuwe keuken
  • Inbouw van apparatuur

Wij zijn bekend met onder andere de volgende merken;

Nolte, Ballerina, Hacker, Nobilia, Siematic, Punto, Poggenpohl

Keuken

Van het installeren van keukenapparatuur, eventueel uitbouwen en afvoeren van oude apparaten tot het monteren van een complete keuken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Diensten

Wij bieden onze diensten aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen bij ons terecht voor een complete montage van vrijwel iedere keuken. Groot of klein, met of zonder inbouwapparatuur, als u een perfect gemonteerde keuken wenst dat zijn wij het adres voor u.

Badkamer

Een lastige klus waar je tegenop ziet? Wij installeren je badkamermeubel en sluiten het sanitair aan, eventueel met het afvoeren van de oude spullen.

Maatwerk

Ook voor zaken die we niet op onze website vernoemd hebben, is de kans groot dat we u van dienst kunnen zijn. Zoals we altijd zeggen als ons gevraagd wordt: “wat doen jullie nou eigenlijk allemaal?”, “tja, wat niet?”. Belangrijk vinden we een prettige samenwerking.